Lid worden

Het Genootschap Amstelodamum heeft tot doel de kennis van en de belangstelling voor het verleden en heden van Amsterdam te bevorderen. Jaarlijks publiceert het Genootschap één jaarboek en vier afleveringen van het tijdschrift ‘Amstelodamum’.

In het voor- en najaar worden excursies, symposia en lunchlezingen georganiseerd.

 In de publicaties van het Genootschap worden verrassende aspecten van Amsterdam en zijn historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen. De Jaarboeken en tijdschriften bevatten geïllustreerde artikelen over belangwekkende onderzoeken, ontdekkingen en ontwikkelingen. Aan de orde komen actuele kwesties, recent verschenen boeken, tentoonstellingen en lezingen. Soms zijn de afleveringen en Jaarboeken gewijd aan één speciaal onderwerp of thema. Ieder Jaarboek bevat daarnaast een kroniek met belangrijke gebeurtenissen in Amsterdam uit het voorafgaande jaar.

Word lid of geef een lidmaatschap cadeau!

Lidmaatschap

  • Ja, ik word lid en ontvang 4 x per jaar het tijdschrift en 1 x per jaar het Jaarboek Amstelodamum. Ik betaal minimaal Euro 55,– .
  • Ja, ik word lid en ontvang 4 x per jaar het tijdschrift en 1 x per jaar het Jaarboek digitaal. Ik betaal voor dit e-abonnement minimaal Euro 35,– en ontvang via e-mail de code om deze publicaties te downloaden.

Studenten-lidmaatschap

Ja, ik word student-lid en ontvang 4 x per jaar het tijdschrift en 1 x per jaar het Jaarboek Amstelodamum digitaal. Ik betaal voor dit e-abonnement minimaal Euro 15,– en ontvang via e-mail de code om deze publicaties te downloaden.

Opgeven bij:  Genootschap Amstelodamum, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alphen aan den Rijn (postzegel niet nodig) of via de mail: aanmelden.

Cadeau – lidmaatschap: Als u  een lidmaatschap cadeau wilt geven, kan dat eveneens via het bovenstaande adres of via de mail: cadeau-abonnement.