Lid worden

Het Genootschap Amstelodamum heeft tot doel de kennis van en de belangstelling voor het verleden en heden van Amsterdam te bevorderen. 

Voor slechts € 55 per jaar wordt u lid van Amstelodamum en ontvangt u vier tijdschriften, een jaarboek en kunt u deelnemen aan excursies, symposia en lezingen. Er bestaat er ook een abonnement op de digitale versie van het maandblad en het jaarboek. Dit abonnement kost €35 per jaar, voor studenten €15. 

In de publicaties van het Genootschap worden verrassende aspecten van Amsterdam en zijn historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen. De jaarboeken en tijdschriften bevatten geïllustreerde artikelen over belangwekkende onderzoeken, ontdekkingen en ontwikkelingen. Aan de orde komen actuele kwesties, recent verschenen boeken, tentoonstellingen en lezingen. Soms zijn de afleveringen en jaarboeken gewijd aan één speciaal onderwerp of thema. Ieder Jaarboek bevat daarnaast een kroniek met belangrijke gebeurtenissen in Amsterdam uit het voorafgaande jaar. 

In het voor- en najaar worden excursies, symposia en lunchlezingen georganiseerd. 

Word lid of geef een lidmaatschap cadeau! 

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van de knoppen bovenaan deze pagina of door een brief te sturen naar Genootschap Amstelodamum, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alphen aan den Rijn (postzegel niet nodig).