Lid worden

Het Genootschap Amstelodamum heeft tot doel de kennis van en de belangstelling voor het verleden en heden van Amsterdam te bevorderen. 

Voor slechts € 67,50 per jaar wordt u lid van Amstelodamum en ontvangt u vier tijdschriften, een jaarboek en kunt u deelnemen aan excursies, symposia en lezingen. Er bestaat ook een abonnement op de digitale versie van het tijdschrift en het jaarboek. Dit abonnement kost € 40,= per jaar, voor studenten € 19,=. 
Voor buitenlandse leden bedraagt de bijdrage aan de kosten voor verzending naar het buitenland € 32,=.

In de publicaties van het Genootschap worden verrassende aspecten van Amsterdam en zijn historie beschreven, die steeds opnieuw het kostbare culturele erfgoed van de stad bevestigen. De jaarboeken en tijdschriften bevatten geïllustreerde artikelen over belangwekkende onderzoeken, ontdekkingen en ontwikkelingen. Aan de orde komen actuele kwesties, recent verschenen boeken, tentoonstellingen en lezingen. Soms is een tijdschrift of een jaarboek gewijd aan één speciaal onderwerp of thema. 

In het voor- en najaar worden excursies, symposia en lunchlezingen georganiseerd. 

Word lid of geef een lidmaatschap cadeau! 

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van de knop rechts op deze pagina of door een brief te sturen naar Genootschap Amstelodamum, Antwoordnummer 10016, 2400 VB Alphen aan den Rijn (postzegel niet nodig).