In samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam organiseert Amstelodamum op de woensdagen 20 november, 27 november, 4 december en 11 december 2019 van 12.30 – 13.15 uur weer vier auteursgesprekken. Dit keer staat het nieuwe jaarboek De smaak van Amsterdam. 700 jaar stedelijke eetcultuur centraal.

Op 27 november 2019 is Justyna Wubs-Mrozewicz aan de beurt. Amstelodamum-hoofdredacteur Patricia van Ulzen gaat met haar in gesprek over haar hoofdstuk in het jaarboek De smaak van Amsterdam, getiteld:

‘Van wie is dit biertje? Import, productie en consumptie van bier in middeleeuws Amsterdam’.

Plaats: Stadsarchief Amsterdam, Vijzelstraat 32, Amsterdam,
Bodeplein (2e verdieping)
Toegang vrij voor leden, niet-leden €  2,50

(€ 2,50 ter plekke contant of per pin te betalen of van te voren over te maken op NL49 INGB 00000 52391, t.n.v. Genootschap Amstelodamum, onder vermelding van ‘Wubs’)

Het boek De smaak van Amsterdam is een perfect cadeau voor de feestdagen! Of maak tijdens de feestdagen iemand lid van Amstelodamum: het nieuwe lid krijgt De smaak van Amsterdam, vier tijdschriften, uitnodigingen voor lezingen en exclusieve excursies én als welkomstgeschenk het boek Oeroud Amsterdam, over de vroegste geschiedenis van Amsterdam.